low-light photography

Фотоапарати за слаба светлина

Уловете истинската атмосфера на залеза с фотоапаратите Canon за слаба светлина със система HS

По-ясни снимки – по-малко шум

Снимането при слаба светлина със смартфон може да доведе до разочароващи снимки с ниско качество. Фотоапаратите Canon за слаба светлина използват усъвършенствана оптика, сензори и процесори, за да можете да заснемате по-красиви и реалистични снимки при слаба светлина.

photography clarity

Уловете истинската атмосфера на момента

Използването на светкавица при снимане при слаба светлина може да развали снимката с бледи лица, неестествени цветове и тъмен фон. Фотоапаратите Canon за слаба светлина със система HS постигат отлични резултати без светкавица – за да уловите точно това, което виждате.

face woman photography

Сбогувайте се с размазването

Снимането без статив при слаба светлина може да доведе до заклащане на фотоапарата и размазани изображения, но нашите фотоапарати за слаба светлина със система HS, обективи с голям отвор на диафрагмата и технология "Интелигентен IS" позволяват постигане на отлична рязкост при снимане без статив на светлината на свещи или по време на концерт.

shooting handheld in low light

Усъвършенствани технологии за превъзходни снимки при слаба светлина

Иновативната HS система на Canon представлява изключителна комбинация от високочувствителен сензор, който улавя повече светлина, и мощен DIGIC процесор. Тя осигурява високо качество на изображенията и улавя истинската атмосфера на мига при слаба светлина

Обективи с широк отвор на диафрагмата

Тези обективи с отвор на диафрагмата f/1.8 улавят повече светлина, което позволява по-високи скорости на затвора за постигане на естествени изображения с по-малко размазване. Фотоапарат Canon от висок клас с голям отвор на диафрагмата и HS система е идеалният избор, ако искате да усвоите фотографията при слаба светлина.

G7 X camera

Интелигентен IS

Иновативната технология "Интелигентен IS" на Canon – усъвършенствана система за оптично стабилизиране на образа, която компенсира заклащането на фотоапарата – ви позволява да снимате без статив при слаба светлина без риск от размазване на изображението. Гъвкава и напълно автоматична, тя се адаптира към различни сцени, за да осигури превъзходни резултати.

low light city photography

Моля, имайте предвид, че не всички функции са налични за всички продукти.