L-series EOS R & EF Lenses

Обективи RF на Canon

Проучете какво следва

Изграден от нулата

Системата EOS R и RF гнездото пренасят наследството на съществуващата система EOS R до нови висини. Проектирани в съответствие с технологичния напредък и обратната връзка от крайния потребител при разработване на системата EOS R, инженерите на Canon се съобразяват с лекотата на използване и потенциала за разширяване на портфолиото на обектива в бъдещето.

Качество чрез дизайн

Гнездото за обектив RF осигурява радикално нов оптичен дизайн, който позволява обективите с големи елементи да се поставят възможно най-близо до сензора, което позволява на светлината да го достигне директно. Това намалява оптичните изкривявания, като повишава качеството на изображението.

Canon The RF mount

Проектиран за гъвкавост

Задното фокусиране и широкият 54 mm диаметър на гнездото позволяват на оптичните инженери на Canon да разполагат с нова степен на свобода, за да могат да създадат ново поколение оптика – предоставяща перфектен баланс между намаляването на размера на системата, висококачествени изображения и висококачествена производителност.

Canon eos r back folts

Ново за 2020 г.Canon се гордее да обяви разработването на нови обективи и удължители за системата EOS R, включително зашеметяващите обективи от серия L – RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, EXTENDER RF 1.4x и EXTENDER RF 2x за страхотен обхват и гъвкавост. В допълнение към това Canon също потвърди плана за пускане на 5 допълнителни обектива RF през 2020 г.

Заявете Вашия интерес за системата EOS R

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации за системата EOS R, оферти от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега

Може да се заинтересувате също и от...