L-series EOS R & EF Lenses

Обективи RF на Canon

Проучете какво следва

Изграден от нулата

Системата EOS R и RF гнездото пренасят наследството на съществуващата система EOS R до нови висини. Проектирани в съответствие с технологичния напредък и обратната връзка от крайния потребител при разработване на системата EOS R, инженерите на Canon се съобразяват с лекотата на използване и потенциала за разширяване на портфолиото на обектива в бъдещето.

Качество чрез дизайн

Гнездото за обектив RF осигурява радикално нов оптичен дизайн, който позволява обективите с големи елементи да се поставят възможно най-близо до сензора, което позволява на светлината да го достигне директно. Това намалява оптичните изкривявания, като повишава качеството на изображението.

Canon The RF mount

Проектиран за гъвкавост

Задното фокусиране и широкият 54 mm диаметър на гнездото позволяват на оптичните инженери на Canon да разполагат с нова степен на свобода, за да могат да създадат ново поколение оптика – предоставяща перфектен баланс между намаляването на размера на системата, висококачествени изображения и висококачествена производителност.

Canon eos r back folts

Ново за 2019 г.Canon се гордее да обяви, че в момента се подготвят шест пълнокадрови обективи RF да бъдат пуснати на пазара през 2019 г., които ще позволят на системата EOS R да предостави нови възможности за заснемане.

Може да се заинтересувате също и от...