01-m50 hero

Стария

EOS M50 – бъди пръв

Пет невероятни човека, пет невероятни видеоклипа – един великолепен фотоапарат с безброй творчески възможности


Отиваме зад обектива, за да разберем точно какво може безогледалният компактен 4K фотоапарат EOS M50 на Canon. Тези пет невероятни новатора са сред първите, които откриват способностите на фотоапарата – ще бъдеш ли следващият?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Професионален свободен бегач, финалист във Ninja Warrior UK и влогър – Katie също е била дубльор на Ellie Goulding, Anne Hathaway и Milla Jovovich.

Свободно бягане из къщата

С приятеля си Erik зад обектива Katie McDonnell и EOS M50 на Canon показват уменията си в къщата мечта за почитателите паркура. Забавеният кадър от 120 FPS улови гладко задното салто на Katie, а дистанционното управление беше просто перфектно за задното салто от рояла.

Erik използва затвора за серия от снимки от 10 FPS, за да заснеме впечатляващия скок на Katie на 360 градуса с обръщане от балкона, след което пак така с лекота безжично прехвърли снимките до нейния лаптоп.

„ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ИСКАХ ДА НАПРАВЯ ТУК Е ЗАДНО САЛТО ОТ РОЯЛА…“

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Известен като пътешественик, блогър и фотограф на пет континента, Alex редовно е печелил топ блогърски награди.

Париж – заснет от коренно различен ъгъл

Със своя супер селфи стик, който свързва телефона към EOS M50 на Canon, Alex Vizeo преоткри любовта си към родния Париж с отдалечени живи изгледи както в снимки, така и във видеоклип. Опита от улицата помогна на Alex да открие някои тайни покриви за страхотни гледки на невероятния град и световноизвестните му забележителности, които EOS M50 засне в богати 4к детайли. Париж на макс!

„ТОВА Е НЕЩОТО КОЕТО ТЪРСИХ ЦЯЛ ДЕН... ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА ГЛЕДКА В ПАРИЖ! “

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

След като спечели телевизионно шоу за оцеляване, Kay се превърна в успешен модел, музикант, телевизионен водещ и звезда в Instagram.

Мъж, лодка – и бягство от града

Kay Nambiar може да е изградил името си, като е спечелил шоу за оцеляване, но оставен извън града, в лодка и опитвайки се да се ориентира в малка част от дивата пустош извън Амстердам, го хвърли в дълбокото.

С помощта на лесните за смяна обективи на EOS M50 на Canon всичко си дойде на мястото. Kay откри, че автофокусът с плъзгане и пускане е перфектен за близки снимки – а също и за близки срещи с крава!

„ЩЕ ВИДЯ ДАЛИ МОГА ДА ОТКРИЯ ЛОДКА И ДА РАЗБЕРА КОЛКО ДАЛЕЧ ЩЕ МЕ ОТВЕДЕ – ВЪЛНУВАЩИ ВРЕМЕНА! “

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Постиженията на Celine в гримьорството са били отразявани в списания – от Vogue до Elle и нейните модни съвети са й спечелили огромен брой последователи в социалните мрежи.

Известна гримьорка остави студиото зад гърба си

Въоръжена единствено с EOS M50 на Canon, елитната модна гримьорка Celine Bernaerts реши, че е време да замени светлините на студиото с прекрасната дива природа. След като свърза нейния смартфон, Celine използва интелигентния автоматичен режим за заснемане на множество селфи пози – вградената мощ за RAW обработване свърши останалото.

Тя дори успя да вземе на заем кон за невероятна последна снимка в края на деня!

„НАЙ-ЦЕННИЯТ МОМЕНТ ОТ ТОВА МАЛКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ? ЩЕ СНИМАМ С КОНЕ. “

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Личност, отворена към предизвикателства, персонален треньор, писател и споделител на щастие – Anne е част от ново поколение, създаващи влогове фитнес ентусиасти.

Улавяне на акценти при катерене при слаба светлина

Anne Dubndidu често изкачва планинската пътека Pic Saint Loup в Languedoc, Франция – но никога през нощта. Придружена от EOS M50 на Canon, Anne използва комбинация от снимки с дълга ескпонация и обикновена фотография с бързия обектив 22mm f2, за да използва максимално слабата светлина.

След рисуване със светлина на всеки километър, Anne стигна до върха тъкмо навреме, за да заснеме спиращ дъха изгрев, а също и перфектното селфи.

„ЗАПОМНИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ОПИТВАШ НОВИ НЕЩА – ЗАЩОТО СИ ЗАСЛУЖАВА НАПЪЛНО. “

Canon EOS M50

Открийте своите необикновени възможности с вдъхновяващия EOS M50 на Canon

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ