ТРАНСАКЦИОННИ КОМУНИКАЦИИ

Гъвкавостта на мастиленоструйните принтери прави печата на малки тиражи изящен

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Специалисти в трансакционните комуникации

Базирана в Холандия и Испания, компанията AddComm Group помага на фирмите да подобрят комуникациите с услуги за печат на книги, включително автоматизирана доставка на трансакционни документи, директен маркетинг и клиентски комуникации.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Цифровизацията поставя предизвикателство пред печата

С преминаването към цифрови канали търсенето на печат в малки тиражи намалява. Малките поръчки стават нерентабилни при печат с ролните мастиленоструйни принтери на AddComm – които са предназначени за големи печатни обеми – а използването на дигитални преси с тонер води до проблеми с разходите и качеството на печат.

AddComm Group имаше нужда от ефективен процес за печат на малки тиражи, който няма да прави компромиси с качеството на изображението.

Two men working at digital printing machine

Решение с цветна мастиленоструйна технология

Изграждайки силно партньорство с Canon през последните двадесет години, AddComm знаеха, че ще намерят успешно решение в революционното мислене на Canon – и те го намират на "Бизнес дните на търговския печат" в Германия.

Цветната мастиленоструйна преса за форматирана хартия VarioPrint i300 се интегрира безпроблемно в производствения печат на книги на AddComm, като осигурява необходимото качество, производителност и гъвкавост за тиражи под 2500, както и прецизно съответствие с качеството на съществуващите в компанията преси ColorStream.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПОЕМАНЕ НА МАЛКИТЕ ТИРАЖИ, ДОСЕГА ОТПЕЧАТВАНИ ЧРЕЗ ДИГИТАЛНИ ПРЕСИ С ТОНЕР, НАПРАВИ ЦЯЛАТА ПЕЧАТНА ДЕЙНОСТ ПО-ИКОНОМИЧНА И ЕФЕКТИВНА.

Leonie van der Veen,
изпълнителен директор AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Нови възможности за бъдещето

Гъвкавостта на принтера VarioPrint i300 трансформира цифровите и печатни комуникации за AddComm. Скъпата технология с тонер може да бъде заменена с дигитална преса, която рентабилно се справя с персонализирани документи с малки тиражи и предлага същото качество като на оригиналния печат в големи тиражи.

AddComm се откроява от конкурентите си със своите предложения за кросмедия – с един цял нов свят от възможности в нови пазари, компанията вече започна да печели нови договори с клиенти.ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА VARIOPRINT i300 Е ОТЛИЧНА ОТ САМОТО НАЧАЛО.

Осигурява максимално въздействие във вашите печатни и цифрови комуникации

Говорете с нашия екип