nama-hero1

Словенската верига супермаркети Nama подобрява сигурността с мрежови камери на Canon

Решението с мрежовите камери на Canon се оказа изключително ефективно за Nama и доведе до повишаване на способността за откриване на кражби. Цялостното подобряване на качеството на картината в системата е посрещнато изключително добре, тъй като се оказва пряко свързано с нарастване както на броя на установените нарушения, така и на количеството на докладите за инциденти, подадени в местното полицейско управление.

Управлението на новата система също е опростено и лесно за използване, което дава възможност на екипа за предотвратяване на щети да прекарва повече време в наблюдаване и разкриване на кражби, вместо да се рови във видеоматериали с лошо качество. Също така новите служители могат да бъдат обучени да работят със системата само за два часа. Наред с това договорът за поддръжка с интегратора предвижда незабавна реакция в случай на възникване на каквито и да е технически проблеми, което гарантира, че прекъсванията в работата на системата ще оказват минимален ефект върху дейността.

nama-image1

"Можем лесно да добавим допълнителни камери, когато е необходимо, и да заменим по-старите модели. Това е дългосрочна инвестиция. С удоволствие ще продължим да работим с Canon и вероятно ще използваме това решение и в други магазини в бъдеще."

Бранка Жерала, маркетинг директор