СЛУЧАЙ ОТ ПРАКТИКАТА

Решенията за пестене на място увеличават възможностите

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Критични за бизнеса документи

Компанията за управление на информацията Star Storage премина естествено към печат и разпространение на документи, за да предложи на клиентите си цялостно решение за защита на информацията и архивиране на документи. От банки до телекомуникационни компании и компании за комунални услуги – клиентите разчитат на Star Storage за печата и доставянето на критични за бизнеса документи в рамките на 24 часа.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

Свиване с цел растеж

След период на постоянен растеж компанията откри, че има нужда да увеличи производствените си възможности. Когато пространството е ценно, е важно всяко ново решение да може да подобри производителността и да открие нови възможности, без да заема още място.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Продуктивни решения

Благодарение на повишената продуктивност на устройствата на Canon Star Storage замени десетте си съществуващи цифрови преси за форматирана хартия само с пет преси на Canon. Познавайки надеждността на VarioPrint, Star Storage избра две преси VarioPrint 6250, една преса Canon varioPRINT 110 за черно-бяло и две преси Canon imagePRESS C800 за цветно.Има голям потенциал в транспромоционалния печат и цветните дигитални преси на Canon са нашият мост към това бъдеще.

Silvius Neagu, Директор на аутсорсинг отдела за управление на изходящата продукция
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Мост към бъдещето

Въздействието на новите устройства на Canon върху компанията е огромно, като най-голямото подобрение е в производителността и ефективността. Star Storage вече може да печата с 20% повече страници без нужда от допълнителна работна ръка и без промяна в размера на производственото пространство.

Компанията сега може да вдигне летвата, като намали производствените си разходите благодарение на намаления разход за странница и по-малката консумирана мощност на машините. Освен възможността да предоставя надеждност и скорост, Star Storage вече има и потенциала да открие нови възможности и да надхвърли границите на това, което печатът на трансакционни документи може да постигне.НАДЕЖДНОСТТА НА ОБОРУДВАНЕТО НА CANON Е ДОКАЗАНА.

Написано от Silvius Neagu


Вижте как професионални услуги за печат могат да развият бизнеса ви.

Говорете с нашия екип