ДОБРА ПРАКТИКА

Premier Insurance – застраховане на бъдещето

Hero image

Изтеглете случай от практиката за Premier Insurance


ПРИНТЕРЪТ MEGATANK НА CANON ПОМОГНА ДА ИЗВЕДЕМ БИЗНЕСА СИ НА НОВО НИВО.

Anik Islam, Управляващ директор, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Premier Insurance осигурява застрахователни продукти на своите клиенти от 1983 г. До преди няколко години бизнесът функционирал като група от един човек. Това било до момента, в който Anik Islam поел юздите с изключително високи амбиции за развитие. Растежът е бърз, като Premier Insurance вече е водещ доставчик на застрахователни посредници в Обединеното кралство, с малко признаци за забавяне.

Resources need to meet demand

Ресурсите трябва да отговарят на търсенето

„Някои от нашите принтери не се свързваха безжично, а ние искахме да вършим нещата безпроблемно, без да се налага да се справяме с опасни кабели навсякъде. Освен това имаше проблем с капацитета на мастилото, постоянно губехме време, поръчвайки наново скъпи касети и презареждайки хартия“ – обяснява Anik.

Съществуващите принтери работели само със стандартна офис хартия, а качеството на печат се оказало средно добро.

Решение на Canon

Anik предприел много проучвания, за да опита да намери решение, което да отговаря на техните разнообразни нужди: висока производителност, свързаност, голям капацитет и гъвкавост на печат.

„КОГАТО ОТКРИХМЕ СЕРИЯТА PIXMA G НА CANON, ИЗГЛЕЖДАШЕ, ЧЕ ТЯ МОЖЕ ДА РАЗРЕШИ ВСИЧКИ НАШИ ПРОБЛЕМИ“,

казва Anik.

Quote image

Серията PIXMA G включва интуитивен LCD потребителски интерфейс, снабдена е с капацитет от 350 листа и е способна за автоматичен двустранен печат – идеален избор за натоварената офис среда на Premier Insurance. Докато ethernet възможностите позволяват високоскоростни сигурни връзки в локалната офис мрежа.

Най-важното е, че серията PIXMA G на Canon използва презареждаеми патрони с мастило с голям капацитет, които гарантират непрекъсната производителност с по-ниски разходи от тези на конкурентни принтери. Това означава, че до 18 000 страници могат да бъдат отпечатани само от 3 бутилки с черно мастило, което е довело до огромна промяна, както подчертава Anik.

Body image


НАПЪЛНО РАЦИОНАЛИЗИРА АДМИНИСТРАТИВНАТА СТРАНА НА БИЗНЕСА. НЯМАМЕ ПРЕКЪСВАНИЯ И КАПАЦИТЕТЪТ Е ГОЛЯМ. НЕ ПОРЪЧВАМЕ НЕПРЕКЪСНАТО МАСТИЛО, ТАКА ЧЕ РАЗХОДИТЕ СА НИСКИ, А МАСТИЛОТО Е ЛЕСНО ЗА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ.

Серията PIXMA G се справя с разнообразна гама от печатни носители – обикновена хартия, пликове, картони и фотохартия с размери от 3,5 инча до A4. Освен това тя разполага с двупосочно подаване на хартия, което означава, че пликовете могат да се поставят в задното устройство за подаване, докато обикновената хартия се обслужва от предната касета. Така че не е необходимо да сменяте между двете, като по този начин спестявате ценно време през целия ден.

Черното пигментно мастило е идеално за отпечатване на професионални бизнес документи с ниски разходи, докато висококачествените багрилни цветни мастила са подходящи за печатни материали, насочени към клиента.

Тези мощни нови възможности са помогнали за извеждането на бизнеса на Premier Insurance на различно ниво. Сертификатите, маркетинговите материали и пликове вече се отпечатват с най-високо качество с помощта на принтера от серията PIXMA G и въплъщават смела, нова идентичност на марката Premier Insurance.

Облачните възможности също доказаха, че са победители. Като използва удобното приложение Canon PRINT, облачната Canon PIXMA Cloud Link позволява печат от всяка точка на света чрез интернет връзка. Всъщност е възможно да се печата дистанционно от облачни акаунти като Google Drive, Dropbox или Evernote, така че облачните услуги могат лесно да бъдат интегрирани в съществуващия работен процес, за да се позволи безпроблемна интеграция между отдалечен персонал и персонал в офис.

Разширяване в Обединеното кралство със серия PIXMA G

Premier Insurance има също толкова смели планове, които се развиват, като признава стратегическите предимства на наличието на физически местоположения, за да подкрепя клиентите си в цялото Обединено кралство. Anik е категоричен, че всяко от тези местоположения ще включва свой собствен PIXMA G6050.

Без съмнение серията PIXMA G на Canon вече е незаменим член от екипа на Premier Insurance.

Свързани случаи от практиката