ЦИФРОВ ПЕЧАТ НА КНИГИ

Идеално персонализиране

Birds eye view of book printing services warehouse

Персонализираните продукти са на мода

Доставчикът на персонализирана услуга за печат Signature Gifts е на върха на модата на персонализираното съдържание. От 2009 г. компанията разширява своята продуктова гама, за да предлага персонализирани подаръци като календари, плакати, чаши и текстилни продукти. Те също така обхващат пазара за персонализирани книги с техния филиал Signature Books.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Признаци за успех

С нарастващото търсене на персонализирани книги Signature Books изпълнява растящо ниво поръчки всяка година – достигайки годишен обем от около 300 000 персонализирани книги.

Компанията имаше нужда от цифрова печатна преса, която може да обедини нейните две производствени съоръжения под един покрив и да се развие, за да задоволи търсенето на висококачествени продукти при много кратки крайни срокове.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

Принтер с тяхното име

Работейки с Canon за установяване на възможностите на оборудването, Signature Gifts взе решението да инвестира в VarioPrint i300

Мастиленоструйният принтер беше идеалното решение както в отговор на индивидуалните изисквания на компанията, така в стремежа й да бъде крачка напред пред конкуренцията. Чрез автоматизиране на производството VarioPrint i300 намалява времето за престой и увеличава продуктивността.

Наред с това софтуерът за предпечатна подготовка PRISMAprepare предлага функция за обединяване на близки по параметри задачи за печат, така че Signature Gifts може да реализира по-големи печалби, като работи по-ефективно и при постоянна скорост.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


ПО ОТНОШЕНИЕ НА КАЧЕСТВО И ПЕЧАТ ПРИНТЕРЪТ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С НУЖДИТЕ.

Peter Druce,
технически директор в Signature Gifts

В крак с темпото

Новата дигитална преса позволява на Signature Gifts значително да намали експлоатационните си разходи, като обединява производството на персонализирани книги в един обект в Шотландия.

По-бързата и интелигентна работа с VarioPrint i300 и софтуера PRISMAprepare означава също, че Signature Gifts може да пуска на пазара нови книги по-бързо и по-рентабилно без необходимостта от допълнителни служители. Това позволява на компанията да се справи с лекота с най-натоварените си два месеца, отпечатвайки 3,2 милиона страници A4 с използване само на една работна смяна.

Трансформирайки компанията с решението за печат на Canon – Signature Gifts вече разполага с капацитета да отговори на постоянно нарастващото търсене и оттогава продажбите са се увеличили с невероятните 25%.ПРИНТЕРЪТ СЕ СПРАВЯ С ЦВЕТЕН И ЧЕРНО-БЯЛ ПЕЧАТ В СМЕСЕНО ПРОИЗВОДСТВО БЕЗ НИКАКВО ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЙ.

Вижте как нашите услуги за цифров печат на книги могат да развият бизнеса ви

Говорете с нашия екип