ОТ ПОКУПКА ДО ПЛАЩАНЕ

Растеж, който се подкрепя от P2P автоматизация

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

Един разрастващ се бизнес

KEW Electrical е един от най-бързо развиващите се независими търговци на едро на електрическо оборудване в Обединеното кралство със силна репутация за складова наличност в същия ден и ориентиран към клиентите персонал.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Ефекта на бързото разширяване

Когато темпът на растеж на компанията започна да надвишава нейния капацитет, финансовият екип обработваше ръчно над 96 000 фактури на доставчици на година. Тези хартиени документи затрудняват проследяването на доставени стоки, за които все още не са получени фактури. Без правилен поглед върху разходите бързо разрастващият се бизнес страда също и от липса на паричен поток.

KEW Electrical имаше нужда от решение за управление на процеси, което да може да се мащабира заедно с развитието бизнеса.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Цифрово трансформиране с решение "От покупка до плащане" Canon

С оформянето на стратегическо партньорство с Canon, KEW Electrical успява да трансформира своя процес на плащане на доставчици с цялостно автоматизирано решение "От покупка до плащане" (P2P) на Canon.

Този цифровизиран работен процес автоматизира 80% от процеса на плащане на доставчици на KEW Electrical в обща платформа, като автоматично съпоставя, записва и попълва електронни фактури в съответствие с номерата на поръчки за покупка (PO). Благодарение на по-бързата и по-интелигентна работа на решението "От покупка до плащане" на Canon, KEW Electrical може да поддържа и подкрепя растежа на своя бизнес с висока продуктивност, пълно съответствие със стандартите и ясна прозрачност на разходите.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


ФАКТУРИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ГУБЯТ В ПОЩАТА И НЕ СЕ ОБРАБОТВАТ КЪСНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪРЗИНАТА И ЕФЕКТИВНОСТТА НА АВТОМАТИЗИРАНАТА СИСТЕМА.

Tim Standing,
финансов директор в KEW Electrical

Автоматизация на работния процес за мащабируем растеж

Внедряването на P2P автоматизация позволява на KEW Electrical да си възвърне пълната прозрачност и контрол върху паричните потоци и разходите. Тази подобрена организация на процеса покупки означава, че вече не са необходими допълнителни служители и разходите за доставчици са намалени – компанията може дори да се възползва от отстъпки при ранно плащане на доставчици.

За ръководния отдел на KEW Electrical функциите за отчитане и наблюдение на P2P решението предоставят ясен поглед върху целия процес на плащане на доставчици, което намалява опасността от измами и дублирани плащания.

Автоматизираното решение се оказва толкова успешно за финансовия екип и ръководния отдел на компанията, че KEW Electrical внедрява решението "От покупка до плащане" на Canon и в управлението на разходите си за организация и управление.НИЕ РАЗПОЛАГАМЕ С ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ ЗА РАСТЕЖ И ЖЕЛАЕМ ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ С ПАРТНЬОР, КОЙТО МОЖЕ ДА НИ ПОДКРЕПЯ И ДА ПРОДЪЛЖИ ТОВА ПЪТУВАНЕ С НАС.

Трансформирайте бизнеса си с по-бързи и интелигентни решения "от покупка до плащане".

Говорете с нашия екип