ДОБРА ПРАКТИКА

Mini Professors – правят науката забавна за децата в предучилищна възраст


Изтеглете случай от практиката за Mini Professors


НАДЕЖДЕН Е, РЕНТАБИЛЕН Е, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО СЕ ИЗПОЛЗВА... И ИЗГЛЕЖДА ЧУДЕСНО ВКЪЩИ.

Natasha Spink, Собственик на франчайз, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Децата изпитват безспорна жажда за учене. Mini Professors им предлага възможността да научат нови умения в сферата на науките в забавна и безопасна среда, докато разучават света около себе си.

Обясняването на научните принципи с прости думи чрез вълнуващи експерименти дава шанс на всяко дете – от деца в детската ясла до деца в училище – да станат мини професори.

Rising to the challenge

Издигане до предизвикателството

Natasha Spink ръководи франчайза на Mini Professors в Сейнт Олбанс и Харпенден. Нейният бизнес е сравнително нов и било необходимо да си създаде име бързо. Ето защо тя искала да намери принтер, който да се справи с изискванията на маркетинга на нейния франчайз, както и с различните изисквания за печат, необходими за децата, които посещават курсовете.

Решение на Canon

След провеждане на много интернет проучвания Natasha се убедила, че принтерът MegaTank на Canon отговаря на всички нужди и не е необходимо да търси повече.

„ПРИНТЕРЪТ МИ ПОЗВОЛЯВА ДА ВЪЗЛАГАМ НА ДЕЦАТА МНОГО РАЗЛИЧНИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО ДА ИЗВЪРШВАТ ВСЯКА СЕДМИЦА КАТО ЧАСТ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ.“

Quote image

„Имаме много различни шаблони и стикери за отпечатване и различни видове картони, които използваме. Серията PIXMA G на Canon досега е успявала да разпечата всичко, което съм слагала в тавата на подаващото устройство“ – възхищава се Natasha.

MegaTanks – интегрирани, презареждаеми висококачествени патрони с мастило, способни да печатат голям обем при по-ниски разходи, бяха основна точка на продажби и доказаха, че са безценни.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Патроните са страхотни, тъй като имат индикиращи линии за обем, което означава, че мога да видя точно колко мастило има в тях. Определено ми спести пари, тъй като със стария си принтер щях да сменя много касети.

Безжичните възможности също са огромен плюс. Сега принтерът MegaTank позволява на Natasha да наблюдава децата в една стая и да изпраща неща за печат от лаптопа си в друга, сигурна в това, че всичко ще е готово, когато й е необходимо.

В края на всяко занятие децата получават сертификати като спомен, за да отпразнуват новите умения, които са придобили. Надеждният и висококачествен печат от принтера MegaTank гарантира, че сертификатите изглеждат страхотно и са високо оценени.

„За мен е чудесно да им предоставя нещо, с което се гордея. Качеството е страхотно и те могат да се гордеят, че го носят вкъщи” – обяснява Natasha.

Светло бъдеще за всички

Natasha си представя светло бъдеще за децата от курсовете й, като вярва, че да се занимаваш с наука в толкова ранна възраст може да бъде само полезно изживяване. Тя също така се чувства сигурна за франчайза си с планове за разпространяване в повече детски ясли, начални училища, както и за увеличаване на базата на класове родители-деца.

Принтерът PIXMA G на Canon ще играе голяма роля в това пътуване.

Свързани случаи от практиката