FC-hero1

FC Dordrecht промотира системата си за видеонаблюдение от Canon

Неотдавна холандският футболен отбор FC Dordrecht се класира за участие в Ередивиси, висшата футболна лига в Нидерландия. Клубът трябваше да модернизира системата си за сигурност, за да гарантира безопасността на нарастващия брой футболни привърженици, посещаващи домакинските мачове. Същевременно за FC Dordrecht е важно да работи по-тясно с местните власти за подобряване на сигурността на съоръженията на клуба, както и на неговите привърженици.

Настоящата модернизация на системата за сигурност е временно решение за една година, тъй като клубът планира да построи нов и модерен стадион с далеч по-голям капацитет и със съответната модерна система за сигурност. Проектът е предназначен да провери как се представя технологията в реални условия, с цел системата за сигурност да бъде внедрена и на новия стадион, когато бъде построен през 2016 г.

FC-image1

"Искахме да записваме изключително висококачествени изображения по всяко време, особено в части на стадиона с минимално осветление. Сметнахме, че преминаването от аналогово към цифрово оборудване е единственият начин да постигнем това."

Жак де Зею, директор по сигурността