Spazio-hero1

Spazio81 засилва отношенията си с Canon, за да даде допълнителен тласък на бързоразвиващия се бизнес

От създаването на Spazio81 – специализирана фирма в обработката на изображения, свързани с изкуството, в Милано през 2008 г. тя е свидетел на бързото нарастване на своя печатен бизнес и репутация. След като е създала завидно портфолио с клиенти от цял свят, включващо водещи фотографи и луксозни марки, благодарение на фотографското качество на нейния печат – постижимо с помощта на 12-цветния широкоформатен принтер imagePROGRAF 60" на Canon – Spazio81 продължава да работи с Canon, като се уповава на цифровото наследство и на двете компании, за да разшири портфолиото си от услуги и да се възползва от многото възможности, предоставени от цифровия печат.

Като част от развитието на бизнеса си, Spazio81 се адаптира и разширява. Работейки съвместно с Canon, италианският специалист в работата с изображения търсеше допълнително решение, чрез което компанията да продължи да отговаря на изискванията на клиентите, като едновременно с това допринася за насочването й към нови пазари, като например архитектура, проектиране, строителство (AEC) и вътрешен дизайн.

Spazio-image1

"За нашия бизнес е голям комплимент, че макар и Марко да живее чак в Ню Йорк, той продължава да ни използва за своя печат."

Алесандро Локатели, главен изпълнителен директор