HSD-hero1

hs Druck изготвя план за успех с персонализиран цифров печат

“Когато взехме решението да основем hs Druck, се водехме от убеждението, че цифровите технологии могат да дадат на клиентите специално качество на печат, по-добро от най-доброто”, спомня си Хелмут Хьорманседер. “Не бяхме мотивирани от икономии при нискотиражния печат – вдъхнови ни идеята да се възползваме от персонализацията, за да помогнем на клиентите да бъдат иноватори в печатните маркетингови материали.”

hs Druck използва три цифрови печатни преси Canon imagePRESS, софтуер за печат на променливи данни PrintShop Mail на Objectif Lune, поддържан от Canon, както и DirectSmile за персонализиране на маркетингови материали. “Canon ни оказва голяма помощ, за да извлечем максимална полза от цифровите преси и инструментите за персонализация”, коментира Хьорманседер. В рамките на Essential Business Builder Program (EBBP) на Canon – консултантска услуга, предоставяна от независими индустриални експерти – бе организиран курс с цел клиентите да се научат да извлекат максималното от бизнес и пазарния си потенциал.

HSD-image1
HSD-image2

“Визията ни за hs Druck е да можем да предложим на клиентите универсални маркетингови услуги – от фотография, графичен дизайн и маркетингово консултиране до персонализиран печат и изпълнение на кампании. Можем да предложим на клиентите си единна точка за контакт и да поемем целия контрол върху кампанията – от край до край. Според нас това е позитивното бъдеще на печата. И с помощта на технологиите и бизнес съветите на Canon превръщаме тази визия в реалност.”

"Canon предостави курс в рамките на програмата Essential Business Builder относно персонализирането на печата на място в базата ни. Експертните им насоки наистина помогнаха на целия екип да разбере потенциала на технологията и да се почувства уверен, както от оперативна гледна точка, така и по отношение на предлагането на тези възможности на клиентите."

Хелмут Хьорманседер, основател и съдружник