ABC- Hero1

Francis Combe Academy предприема начинание с Canon с цел комерсиализирането на отдела за вътрешен печат

DWF-logo.jpg

Докато се разхожда из препълнените зали на панаира в Дюселдорф по време на изложението drupa 2012, Крис Туртон – e мениджър във Francis Combe Academy в Обединеното кралство – си поставя ясна цел: да намери партньор, който би помогнал за комерсиализирането на печатния отдел.

Резултати

Увеличени обеми – извършване на 70% от монохромния печат на академията

Увеличени обеми – извършване на 70% от монохромния печат на академията

Вътрешнофирмено изработване на нови висококачествени печатни материали

Вътрешнофирмено изработване на нови висококачествени печатни материали

Намаляване на похабяването – спад със 7% на консумацията на хартия и разходите за таксуване на копие

Намаляване на похабяването – спад със 7% на консумацията на хартия и разходите за таксуване на копие

Спестени 7000 британски паунда за година чрез вътрешнофирмен печат. Бъдещи планове за намаляване с 12 000 британски паунда на разходите за възлагане на външни изпълнители и внедряване на оборудване на цветен печат и усъвършенствани довършителни операции през 2016 г. за засилване на външното предлагане

Спестени 7000 британски паунда за година чрез вътрешнофирмен печат.
Бъдещи планове за намаляване с 12 000 британски паунда на разходите за възлагане на външни изпълнители и внедряване на оборудване на цветен печат и усъвършенствани довършителни операции през 2016 г. за засилване на външното предлагане

francis-combe-objective

Цел

Разширяване на собствената среда за печат чрез предлагане на по-широка гама от продукти, като същевременно се работи по-ефективно от гледна точка на разходите и времето, за да се повиши рентабилността.

Предизвикателства

Развитието на отдела за производствен печат се възпрепятстваше от остарелия работен процес за малотиражен печат.

francis-combe-595wide

Подход

• През 1995 г. беше направена първоначална инвестиция в устройства за офис печат от Francis Combe.

• Това партньорство се разви, след като Francis Combe се преобразува в академия през 2009 г. и се обърна към Canon за провеждане на сериозни бизнес консултации във връзка с това как да централизира и опрости работния си процес на печат. Наред с инвестициите в хардуер и софтуер клиентът участва в програмата Essential Business Builder (EBBP) и в събития на Canon.

• Francis Combe беше така впечатлена от растежа си и от технологиите и консултантските услуги на Canon, че през 2014 г. направи допълнителна инвестиция в технологията VarioPrint. Francis Combe също така планира в бъдеще да добави технология за цветен печат и по-усъвършенствани опции за довършителни операции.