Цифров печат

Тройната инвестиция
се изплаща

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Различното дизайнерско студио при печатните услуги

Solent Design Studio е доставчик на пълен набор от печатни услуги. Семейната фирма произвежда широка гама от печатни материали, включително бизнес канцеларски материали, брошури, ръководства, календари и книги за клиенти в южната част на Англия.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Инвестициите в цифрови технологии са отново в полезрението

Solent Design Studio искаше да предлага на своите клиенти цифров печат в малки тиражи, но знаеше, че цифровото му оборудване изоставаше. Компанията имаше нужда да разшири своя бизнес с малки тиражи, да мигрира дейността от офсетен към дигитален печат и да разшири своето портфолио от печатни материали с нови печатни носители, формати и матови покрития.

След разговор с консултанти на Canon и посещение в изложбената зала, Solent Design Studio инвестира в две цветни дигитални преси – 100ppm Canon imagePRESS C10000VP и imagePRESS C750 – и VarioPrint 6160 за черно-бял печат.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Цифрова революция с висококачествен печат на снимки

С устойчив растеж цифровият бизнес вече съставлява близо половината от приходите на компанията.

Огромното подобрение в цифровото качество означава, че Solent Design Studio успява да прехвърли значителна част от поръчките за офсет печат към дигитален печат – дори поръчки, които са имали нужда от дълбоки плътни цветове, специални цветове и оттенъци. Това означава, че Studio вече може да започне нов бизнес за малки тиражи, което преди това би било невъзможно поради ниската рентабилност на тези тиражи за офсет машината и ниското качество на предходната гама цифрови принтери.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


ОТНОШЕНИЯТА НИ С CANON ОТ МОМЕНТА НА ЗАПОЗНАВАНЕТО БЯХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВДЪХНОВЯВАЩИ.

Martin Reynolds,
изпълнителен директор в Solent Design Studio

Нови възможности и отвъд тях

Убедителното качество на печат и разширените възможности за работа с печатни носители на цифровите преси на Canon отваря вратите за Solent Design Studio.

Печатният бизнес вече се е разширил до A4 книги с хоризонтална ориентация благодарение на опцията за двустранен печат на банер на imagePRESS C750. Наред това 90% от визитните картички вече се отпечатват цифрово на imagePRESS C10000VP – който може отпечатва цветове в пълно съответствие с Pantone и да се справя с опаковки с изключително малък тираж.

С повишаването на успеваемостта в привличането на клиенти Solent Design Studio може да се открои от конкурентите, като предоставя подобрено качество на печат и по-широка гама продукти.КОГАТО ПОКАЖЕМ НА КЛИЕНТИТЕ КАКВО ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА ПРОИЗВЕДЕМ ЦИФРОВО, ТЕ СЕ УДИВЯВАТ.

Вижте как нашите услуги за цифров печат могат да развият бизнеса ви

Говорете с нашия екип