ЦИФРОВ ПЕЧАТ НА КНИГИ

Мастиленоструйната технология открива свят на цветове

Two male Digiforce employees at the book printing office

Бизнесът за цифров печат на книги разцъфтява

Базираната в Холандия фирма Digiforce е специализирана в цифров печат на книги за академични и образователни издатели в цяла Европа. Всяка година нейният автоматизиран работен процес произвежда 500 000 до 600 000 книги в малки тиражи и единични бройки за клиенти в Холандия, Белгия и Германия.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Комбиниране на черно-бял с цветен печат

Отпечатването на цветни и черно-бели страници на отделни машини оскъпява публикуването на книги със смесени страници. Това също означава, че има по-голям шанс за несъответствие в качеството на печат.

Digiforce имаше нужда от надеждно решение, което позволява отпечатване на черно-бели и цветни страници чрез едно устройство. И това устройство трябваше да е надеждно 24/7.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Инвестиция в мастиленоструйна технология на печат

Тъй като фирмата Digiforce работи много години с Canon, тя знае какво ниво на качество и надеждност може да очаква. Когато управляващият партньор Frank van Boxtel чу за новата мастиленоструйна технология за печат върху форматирана хартия на Canon в VarioPrint i300 той незабавно я разпозна като едно мощно решение за печат.

Благодарение на отпечатването на книги с черно-бели и цветни страници чрез една мастиленоструйна преса Digiforce ще може да доразвие своя бизнес и да предостави на клиентите си повече възможности за цветен печат.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


…КАЧЕСТВОТО Е ЕДНАКВО ВИСОКО В ЦЯЛАТА КНИГА, А РЕНТАБИЛНОСТТА ОЗНАЧАВА, ЧЕ МОЖЕМ ДА ПРЕДЛОЖИМ ПОВЕЧЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Frank van Boxtel,
ръководен партньор в Digiforce

Подобрената ефективност създава нови възможности

Принтерът VarioPrint i300 на Canon прави революция в единичното отпечатване на книги на Digiforce. Смесеният печат осигурява огромно увеличение на ефективността, а надеждността 24/7 води до повече полезно време за работа. Благодарение на увеличената производителност и консистентност на печата Digiforce отпечатва 16 милиона страници от книги само за седем седмици.

Комбинацията от висококачествен печат с намалени разходи и време за персонал осигурява на Digiforce възможност да открие нови източници на приходи. Компанията успява да стартира 4-часова услуга за печат на книга, тъй като скоростта на принтера VarioPrint i300 означава, че клиентите могат да направят поръчка сутринта и да получат книгата си на същия ден.ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МАШИНИ В СВЕТА.

Вижте как нашите услуги за цифров печат на книги могат да развият бизнеса ви

Говорете с нашия екип