ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Запознайте се с революцията в цифровия печат на тапети

Покажете на дизайнерите какво може да прави цифровият печат и открийте нов свят на възможности в печата

ИЗТЕГЛЯНЕ НА ДОКЛАД

Глобални тенденции и възможности, променящи правилата

Готови ли сте за революцията в цифровия печат с глобалния пазар на вътрешно обзавеждане, който се очаква да спечели 644 милиарда долара до 2020 г.?

Изтегляне на доклад

Bright green plastic chair in front of a wall covered with digitally printed wallpaper in bright green with a fine-lined geometric print.

Пренасяне на традициите в бъдещето

За разлика от други индустрии тапетите не са напълно погълнати от технологията за цифров печат. Но с увеличаването на силата на вятъра на промяната е само въпрос на време новите методи на печат да навлязат навсякъде.

С толкова много наследство и традиция в печата на тапети преходът към цифров печат може да се окаже смел ход. Прочетете, за да научите как две печатници се справят с предизвикателството да отпечатват цифрови тапети и вече променят бъдещето на индустрията.

Graphicarts Wallpaper Video Still

Цифровият печат означава, че тапетите могат да бъдат каквито си пожелаете – без ограничения. #UNLEASHPRINT с принтера ColorWave и преобразете обикновените стени на спалнята с необикновен персонализиран дизайн.

Гледайте видео

Потребителите искат да изживеят красотата на иновативния дизайн

Wall Vision Group е основана през 1905 г. в Борас, Швеция и сега притежава марки като Cole & Son, Mr Perswall (шведска изцяло цифрова печатна марка) и Wall and Deco (ексклузивна италианска марка за цифрово отпечатани тапети).

Fredrik Larsson, главен изпълнителен директор на WallVision, казва: "Ние имаме дълга история на дизайн на тапети с наши марки, но също така непрекъснато разработваме нови проекти и възможности. Можем да отпечатваме с почти всички техники, които съществуват в производството на тапети – от флексопечата от 19-ти век до най-новите машини за цифров печат.Цифровото производство оказва положително въздействие върху стария пазар, което привлича нови дизайнери, купувачи и нова ера!

Richard Capp, съосновател на Milton & King
Image of a room with one wall exposed brick, and one covered with digitally printed wallpaper in multi-coloured chevrons, a round table, two chairs and a white sofa.

Цифровият печат хвърля ръкавицата на традиционните ни умения

Маркате Mr Perswall беше създадена от желанието да се печатат тапети в малки серии. След като производството беше стартирано, марката нямаше проблеми с намирането на дизайнери за техния персонализиран печат на тапети – за мнозина творческата им изява чрез мащабни картини вместо малки повтарящи се модели беше изключително вълнуваща.

"Цифровият печат представлява и продължава да е предизвикателство за нашите традиционни умения за печат и нашето възприятие за това как да продаваме тапети", казва Fredrik.

"Мисля, че потребителите искат да изживеят красотата на иновативния дизайн. Цифровият печат предлага чудесна възможност да се твори отвъд установените граници на аналоговите печатарски баравани, което засилва интереса към старомоден продукт от миналото."

Вълнуващо време да бъдеш в тапетната индустрия!

Milton & King са позитивно настроени към възприемането на нови технологии и твърдят, че са "пионери в новата дръзка ера на стенните облицовки". Техните съвременни производствени методи използват цифрови техники за проектиране и изработване, профили в социалните медии и нашите онлайн мостри.

Richard Capp, съосновател на Milton & King, казва: "Въпреки че споделяме всички романтични възгледи за тапетите, всичко, което идва от Milton & King, се произвежда чрез цифрова печатна преса.

"Цифровите технологии позволяват на новите дизайнери да навлязат на пазара, да избегнат големи разходи за стартиране на бизнеса и да се представят пред света като печатници за тапети. Не сме видели все още "дигиталното" наистина да повлияе на пазара [...], но с инвестициите на компаниите в по-жизнеспособни от търговска гледна точка машини за тапети ще видим много различен "тапетен" пейзаж."

Milton & King обичат да изучават новите тенденции в дизайна и да тестват нови технологии. Като относително новодошли в индустрията техният ентусиазъм към всичко ново е вдъхновяващ както за дизайнерите, така и за клиентите. Richard вярва, че бъдещето на цифровия печат на тапети е блестящо: "Мисля, че цифровото производство има положително въздействие върху един вече стар пазар – това води до нова ера! Вълнуващо време да бъдеш в тапетната индустрия!"

Навлезте в модерния вътрешен дизайн с дигитален печат и постигнете немислимото

Свързани решения

Вижте по-подробно


Научете повече за нашите цифрови решения за персонализирани тапети


ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП