Skyline Network Security Cameras

Камери за наблюдение

Когато наблюдението е от съществено значение, гамата камери за наблюдение на Canon предлага решение за вас. Компактни, но същевременно изключително ефективни, те осигуряват изключително качество на изображението дори при слаба светлина, където рисковете за сигурността са повишени.

Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на камери за наблюдение на Canon.

Силни страни на технологиите на Canon
Камерите за наблюдение на Canon предлагат разнообразни функции, настройване на изображението в реално време, мултистрийминг и интелигентен анализ на изображението за надеждна обработка, наблюдение и алармиране на потенциални нарушения на сигурността, които се превръщат в убедително доказателство.
Surveillance camera on wall
Modern building at night
Работа при всякакви светлинни условия
Използвайки различни оптични технологии и технологии за обработка на изображения, мрежовите охранителни камери на Canon осигуряват качествени и изключително детайлни изображения при всякакви светлинни условия.
Свеждане до минимум да проектните разходи
Широк зрителен ъгъл и усъвършенствани сигнално-охранителни характеристики в съчетание с надеждна работа при всякакви метеорологични условия и защита от удари предоставят богат набор от охранителни възможности с намаляване на проектните разходи.
inside modern building

Продуктова гама

Благодарение на повече от 70 години опит в областта на изображенията, богатата гама камери за наблюдение на Canon покрива всеки ъгъл. PTZ, куполните и бокс камери с разделителна способност Full HD или 1,3 MP осигуряват широко зрително поле и впечатляващо качество на изображението – дори при слаба светлина.

PTZ камери

Гама от 4K камери за дистанционно панорамиране, накланяне и мащабиране (PTZ) с изключително качество на изображението, проектирани да се впишат в различни сфери и приложения.

Научете повече

Широко зрително поле

Там, където е необходимо наблюдение на широки зони, можете да се възползвате от възможностите за въртене, накланяне и варио. Огромни зони могат да бъдат оглеждани бързо – в ръчен или автоматичен режим – а обектите могат да бъдат лесно проследявани и наблюдавани. Ако е необходима допълнителна проверка, мощното варио дава възможност за детайлни и висококачествени изображения в близък план дори при слаба светлина.

Допълнителни корпуси и аксесоари

Осигурени са гъвкави възможности за монтаж, тъй като нашите PTZ камери могат да се захранват от електрическата мрежа или чрез Ethernet връзка. Опционните корпуси, например матирани или прозрачни, осигуряват възможност за монтаж на различни места – от паркинги до концертни сцени.

PTZ Cameras
Благодарение на лесното управление можете да наблюдавате големи зони и да следите обекти с възможностите за въртене, накланяне и варио.

Куполни камери

Там, където предпазливостта е от значение, можете да разчитате на нашите куполни камери.

Научете повече

Компактни и дискретни

Нашите куполни камери са проектирани, за да са дискретни – ултракомпактните модели VB-S са толкова малки, че се събират в дланта ви. Набор от аксесоари за вграден монтаж гарантира, че всеки модел може да бъде монтиран дискретно според естетиката на мястото на монтаж.

Дистанционна настройка на PTRZ

След като е инсталиран, Camera Angle Setting Tool – достъпен от компютър – позволява дистанционен достъп до функциите на камерата (PT – R – Z). Това означава, че не е необходимо да се съобразявате с фактори като фокус и посока на камерата при нейния физически монтаж, тъй като всички настройки могат да бъдат зададени чрез компютър. Така се пести време и са нужни по-малко хора за монтажа.

Dome Cameras

Бокс камери

Проектирани за множество различни приложения, нашите бокс камери имат широк зрителен ъгъл и са подходящи за работа както на закрито, така и на открито.

Научете повече

Широк зрителен ъгъл

Широкият зрителен ъгъл до 112 градуса дава възможност за наблюдение на обширни зони с една камера. Това означава, че можете да създадете мрежи за наблюдение с по-малко камери и да спестите средства. Дори при най-широките зрителни ъгли, качеството на изображението е впечатляващо благодарение на оптично коригирания обектив на Canon, който намалява ефекта "рибешко око".

Лесен монтаж и работа

Тези камери са конструирани, за да бъдат монтирани бързо и лесно без предварителна подготовка. Набор от аксесоари осигурява богати възможности за монтаж на открито, на стена, на таван или на стълб. По време на работа с електронната система за задно фокусиране на нашите бокс камери VB-H и VB-M изображенията остават фокусирани и при увеличение.

Box Cameras

Crowd People Counter Software

Count large numbers of people in a predefined area for a real-time response or statistical data.

Learn More

sample Intersection image

Не сте сигурни от кои продукти има нужда вашият бизнес?

Говорете с нашия екип