ПРОДУКТИ

Куполни камери

Там, където предпазливостта е от значение, можете да разчитате на нашите куполни камери.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

PTZ camera

Широк зрителен ъгъл

Компактни и естетически издържани, те предлагат изключително качество на изображенията при широк зрителен ъгъл – независимо дали са монтирани на стената или на тавана. Те са идеални за работа както на закрито, така и на открито.

Компактни и дискретни

Нашите куполни камери са проектирани, за да са дискретни – ултракомпактните модели VB-S са толкова малки, че се събират в дланта ви. Набор от аксесоари за вграден монтаж гарантира, че всеки модел може да бъде монтиран дискретно според естетиката на мястото на монтаж.

Дистанционна настройка на PTRZ

Когато камерата е монтирана, софтуерът Camera Angle Setting Tool – достъпен от компютър – дава възможност за дистанционен достъп до функциите (P-T-R-Z). Това означава, че не е необходимо да се съобразявате с фактори като фокус и посока на камерата при нейния физически монтаж, тъй като всички настройки могат да бъдат зададени чрез компютър. Така се пести време и са нужни по-малко хора за монтажа.

Internal view of shopping centre

Лесен монтаж

Инсталирането е бързо и лесно благодарение на стандартните монтажни отвори за винтове и шаблона за отбелязване на отвори от комплекта. Набор от аксесоари дава възможност за монтаж на окачен таван, на стена или дори на стълб. Захранването се осигурява от електрическата мрежа или чрез Ethernet връзка за допълнителна гъвкавост. Нашите ултракомпактни VB-S модели могат да бъдат монтирани само от един човек.

Easy

Желаете да научите повече за куполните камери?

Свържете се с екипа за мрежови камери

ГОВОРЕТЕ С ЕКИПА

Не сте сигурни от кои продукти има нужда вашият бизнес?

ГОВОРЕТЕ С ЕКИПА