Skyline Network Security Cameras

Мрежови камери

Когато наблюдението е от съществено значение, гамата мрежови камери на Canon предлага решение за вас.  Компактни, но същевременно изключително ефективни, те осигуряват изключително качество на изображението дори при слаба светлина, където рисковете за сигурността са повишени.

Моля, имайте предвид, че компанията Axis Communications на Canon Group вече е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon.

Силни страни на технологиите на Canon
Мрежовите камери на Canon предлагат разнообразни функции, настройване на изображението в реално време, мултистрийминг и интелигентен анализ на изображението за надеждна обработка, наблюдение и алармиране на потенциални нарушения на сигурността, които се превръщат в убедително доказателство.
Network camera on wall
Modern building at night
Работа при всякакви светлинни условия
Използвайки различни оптични технологии и технологии за обработка на изображения, мрежовите охранителни камери на Canon осигуряват качествени и изключително детайлни изображения при всякакви светлинни условия.
Свеждане до минимум да проектните разходи
Широк зрителен ъгъл и усъвършенствани сигнално-охранителни характеристики в съчетание с надеждна работа при всякакви метеорологични условия и защита от удари предоставят богат набор от охранителни възможности с намаляване на проектните разходи.
inside modern building

Продуктова гама

Благодарение на повече от 70 години опит в областта на изображенията, богатата гама мрежови камери на Canon покрива всеки ъгъл. PTZ, куполните и бокс камери с разделителна способност Full HD или 1,3 MP осигуряват широко зрително поле и впечатляващо качество на изображението – дори при слаба светлина.