Océ Colorado 1650

Гъвкавият избор

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

до 159 m2/час

в режим за гланц

до 1800 dpi

разделителна способност на печат

2 ролки

автоматично подаване и превключване

1625 mm

максимална ширина на ролката

Нов UVgel принтер с гъвкави мастила и мат/гланц

Изследвайте нови бизнес хоризонти с изумителна гама от приложения. Océ FLX осигурява печат с безупречно гланцирано или луксозно матирано покритие независимо от печатния носител. Произвеждайте дизайнерски тапети, зашеметяващи стикери или луксозни дисплеи със задно и предно осветяване, които привличат вниманието на хората, като същевременно спазвате кратки срокове и произвеждате на ниска цена.

Един принтер. Два вида повърхности на разпечатките

Зарадвайте клиентите си с гланцирани банери, които се открояват от останалите, или тапети с матирана повърхност и брилянтни цветове – всичко това, отпечатано чрез едно устройство. Няма нужда да сменяте мастилата или хартиените носители!

Ненадмината гъвкавост

Изработвайте трайни висококачествени разпечатки върху различни печатни носители, включително самозалепващ се винил, полиестерни тъкани, термочувствителни материали и обикновена хартия. Гъвкавите и устойчиви на разтягане мастила UVgel осигуряват перфектна стабилност на изображението дори при сгъване, огъване и обвиване на разпечатките

Революционна продуктивност

Намалете времето за изпълнение с постоянни високи скорости на печат и бързо изпълнение на поръчките. Двете ролки печатен носител с превключване в движение и зареждане с мастило по време на печат осигуряват непрекъснат печат за несравнима продуктивност.

UVgel printer


Пазарът иска да бъдем по-бързи, по-добри и с по-ниски цени. А ние винаги се сблъсквахме с пречки, докато не открихме Colorado.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Ненадмината автоматизация

Не са необходими много грижи: разчитайте на непрекъснато наблюдение на дюзите, удобно автоматично почистване на печатащите глави, автоматизирано подаване на печатни носители и модул за навиване на ролки.

По-ниски експлоатационни разходи

Подобрете печалбата с намалено потребление на мастило, ниски разходи за обслужване и икономични печатни носители. Освободете ценно време на оператора благодарение на ненадминатата автоматизация.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Основни спецификации

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Максимална скорост до 159 m2/час в режим за гланцов печат

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Océ FLXfinish UV LED сушене с модулация за гланц

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 ролки с автоматично подаване и превключване, ширина до 1625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Разделителна способност на печат до 1800 dpi

Вижте пълните спецификации

Key Specifications
Applications

Приложения

Océ FLXfinish предлага избор между гланцирано или матирано покритие, без да е необходимо да сменяте мастилата или печатните носители. Гъвкавите мастила UVgel поддържат широка гама носители, включително самозалепващи винили и полиестерни тъкани. Увеличената способност за разтягане гарантира, че можете да огъвате или сгъвате разпечатките без проблеми.

Wall decoration with the perfect finish

Декорация за стена с перфектно покритие

Според най-новите тенденции в интериорния дизайн най-висококачественият тапет има дълбоко матирано покритие. С Océ FLXfinish можете да увеличите стойността на своите продукти за декориране на стени с натискане на един бутон.

Eye-catching front- and backlits

Атрактивни дисплеи със задно и предно осветяване

Привличайте вниманието на минувачите с ярки дисплеи със задно и предно осветяване. Технологията UVgel предлага богати цветове и елегантна матирана повърхност, която не се пропуква при монтаж в дисплей.

Gallery-quality canvasses

Канаваца с галерийно качество

Изработването на отпечатани върху канаваца платна с галерийно качество може да бъде трудно поради сгъването, опъването и захващането с телбод на материала. С гъвкавостта на мастилата UVgel на Océ Colorado 1650 можете да осигурите перфектно сгъване.

Economical disposable posters

Икономични плакати за еднократна употреба

Увеличете маржовете си с първокласни плакати, отпечатани на обикновена хартия. С мастила UVgel и Océ FLXfinish крайното качество е толкова добро, че клиентите дори не могат да намерят разлика.

Jaw-dropping durable POP posters

Изумително издръжливи POP плакати

Нищо не привлича вниманието така, както един огромен плакат. Едностранно, двустранно, всичко е възможно със серията Océ Colorado. А с UVgel мастилата, устойчива на надраскване, това са инвестиции, които издържат във времето.

No-wear decals

Стикери, които не се износват

Изработвайте стикери с ширина до 1,6 m без ламиниране, устойчиви на надраскване, вода и дори на графити. Перфектни за подови графики, стенни стикери и декориране на превозни средства, устойчиво на миене.

Soft signage

Гъвкави рекламни надписи върху текстил

Рекламните надписи върху текстил са първокласни продукти за всякакъв вид употреба. Първокласните продукти изискват перфектен външен вид без специална обработка. С технологията UVgel тези продукти могат да издържат на транспортиране и все още да изглеждат страхотно.

Durable banners

Издръжливи банери

Отпечатвайте банери, които се открояват. Гланцирана хартия за снимки или матирана за съобщения с преобладаващ текст. Отлично качество, издръжливост, устойчивост на надраскване и преди всичко: икономично.

Technologies that make sense

Технологии, които имат смисъл

Océ Colorado 1650 е претъпкан с иновации. Променихме правилата на играта с UVgel и Océ FLXfinish. Наслаждавайте се на по-широка гама приложения, изумително качество, повишена продуктивност при ниска цена на притежание!

Технология UVgel

Уникална технология „печат-след това-сушене“ с гел-мастила с мигновено изсъхване чрез UV LED лампи. Предимството на гела пред течността е, че е възможно да се полага повече мастило с по-малко преминавания на главата, без мастилото да се разтича върху печатния носител. Резултатът е ясни разпечатки с широка цветова гама. Без мирис и с изключителна издръжливост.

Технология Océ FLXfinish

Тази гениална технология максимизира предимството на UVgel с едностепенна или с двустепенна стратегия за сушене. Разполагате с избор между гланцирано или матирано покритие, без да е необходимо да сменяте мастилата или печатните носители. Насладете се на ярки матирани разпечатки върху гладки и порести/релефни печатни носители, като например обикновена хартия без покритие.

Гел-мастила UVgel

Гъвкавите и устойчиви на разтягане мастила позволяват печат върху широка гама печатни носители, включително обикновена хартия, самозалепващи се винили и полиестерни тъкани. Увеличената способност за разтягане гарантира, че можете да огъвате или сгъвате разпечатките без проблеми за приложения като гъвкави рекламни надписи или платна с художествени творби.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Технология Océ PAINT

Принтерът не изисква много грижи, тъй като състоянието на дюзите на печатащите глави непрекъснато се наблюдава с помощта на Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology (PAINT). Когато се открие неизправност, засегнатата дюза (временно) се изключва и се компенсира от съседните дюзи. Когато е необходимо, печатащите глави се почистват. Пълна автоматизация.

Искате да научите повече за Océ Colorado 1650?

Говорете с член на нашия екип днес

ГОВОРЕТЕ С ЕКИПАПреди трябваше да ламинираме разпечатките за матиран външен вид, сега вече това не е необходимо. С Colorado 1650 ние просто печатаме матово веднага.

Jeroen Renders – Studio Schoot (NL)
Quote renders

Готови ли сте да разширите бизнеса си с нови печатни приложения?

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП