alt text goes here

CANON IMAGERUNNER ADVANCE DX

Подкрепете своята работна сила и ускорете цифровата трансформация, като усъвършенствате работните процеси и производителността на бизнеса си с интелигентни технологии.

Изискване на информация

СИГУРНА ВРЪЗКА, ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦИЯ

Модерни технологии, разработени на базата на imageRUNNER ADVANCE на Canon.

Свързване към облачни услуги

Печатайте отвсякъде с пълна сигурност на документите и управлявайте печата с облачни решения, като например uniFLOW Online.

Интелигентни цифрови работни процеси

Усъвършенстваният хардуер и иновативен софтуер работят ръка за ръка за дигитализиране на данните и модернизиране на бизнес процесите.

Ефективност на автоматизацията

Намалете отнемащия време ръчен труд чрез оптимизиране на работните процеси за сканиране и съхранение на документи чрез интелигентна автоматизация.

Високопроизводително сканиране

Бързото, тихо и лесно сканиране на документи поддържа различни размери хартия и осигурява сканирани данни с възможност за търсене.

360° сигурност

Подсигурете всяка стъпка от вашата цифрова трансформация с пълна защита на документите, устройствата и вашата мрежа.

Започване на цифрова трансформация

Бъдещето на бизнеса е цифрово. Открийте новото поколение интелигентни и свързани устройства, разработени на базата на imageRUNNER ADVANCE на Canon, за да развивате и разширявате своите бизнес възможности: Canon imageRUNNER ADVANCE DX.

Изтеглете брошура

Download brochure

Направете следващата стъпка във вашата цифрова трансформация с многофункционални принтери imageRUNNER ADVANCE DX на Canon.

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

Открийте решение за подкрепа на вашата цифрова трансформация

Сигурността е гарантирана

Пълна защита на вашите документи, мрежа и устройство с 360° сигурност, включително софтуер McAfee Embedded Control, който ви осигурява пълно спокойствие.

Security, assured

uniFLOW Online

Бъдете по-добре свързани и използвайте силата на облака с едно интегрирано решение. uniFLOW Online опростява управлението на печата и намалява разходите с интелигентно одитиране, управление на бюджета и отчитане. Работете по-интелигентно, като сканирате множество елементи чрез изрязване и редактирате настройките за печат чрез устройството за постигане на прецизни резултати.

Вижте брошурата на uniFLOW Online Express

Открийте ползите от uniFLOW Online

colleagues discussing data

Открийте най-новите технологии за интелигентен печат и сканиране.

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП