Canon Camera
Ново

Сензорен модул

Сензорен модул за imagePRESS C10010VP на Canon

Осигурете неизменно високо качество на печат от първия лист до последния с автоматично регулиране на цветовата тоналност и подравняването на страниците лице – гръб преди и по време на печат.

Поддържайте неизменно високо качество на цветовете и точност на подравняването без проблеми

Сензорният модул настройва подравняването на страниците лице – гръб и цветовата тоналност преди началото на печата и ги наблюдава по време на печата, като автоматично извършва корекции в движение – за да можете да поддържате неизменно високо качество на печат в целия тираж, но без времето и разходите за непрекъснато ръчно калибриране.

Автоматично калибриране преди печат

С едно щракване върху потребителския интерфейс на C10010VP сензорният модул извършва настройването на цветовата тоналност и подравняването на страниците лице – гръб, така че да можете да започнете с отпечатването за по-малко от минута.

Автоматично регулиране по време на печат

За да ви помогне да извлечете максимума от вашата машина C10010VP, сензорният модул следи и регулира настройките по време на печат, за да поддържа оптимално качество на цветовете и подравняване на страниците лице – гръб без намеса от страна на оператора.

Sensing Video

Наслаждавайте се на бърз и висококачествен печат

Сензорният модул ви помага да подобрите производителността, като автоматично калибрира качеството на цветовете и подравняването на страниците лице – гръб преди печата, след което регулира и поддържа тези настройки по време на печата, така че да можете да гарантирате оптимално качество на печат, без да прекарвате време в проверка на разпечатките и коригиране на настройките.
Научете повече [pdf, 444 kb]

Свързани продукти и решения

 • Серия imagePRESS C10010VP

  Серията imagePRESS C10010VP е предназначена за печатни среди за големи обеми, които искат да постигнат повече продукция, повече печатни приложения, повече качество и по-голяма печалба.

 • Инспекционен модул

  Инспекционен модул за imagePRESS C10010VP

  Поддържайте неизменно високо качество без времето и разходите за ръчни проверки. Инспекционният модул следи автоматично всяка отпечатана страница за дефекти, като замърсяване, изкривяване и ивици, и предлага възможност за премахване и автоматично повторно отпечатване на дефектните страници.

 • Усъвършенствани модули за автоматизация

  Модули за автоматизация за imagePRESS C10010VP

  Осигурете разпечатки с цветове с неизменно високо качество чрез автоматизирана проверка на качеството – така ще можете да спестите време и разходи за ръчна проверка и настройка.

 • Желаете ли да научите повече за този продукт?