Canon Camera
Ново

Усъвършенствани модули за автоматизация

Усъвършенствани модули за автоматизация

За серията imagePRESS C10010VP

Осигурете разпечатки с неизменно високо качество без времето и разходите за ръчна проверка и настройка

Контролът на качеството в среди за производствен печат често е трудоемка и времеемка задача и изисква часове за проверки, ръчни настройки и повторно отпечатване. Серията imagePRESS C10010VP поддържа две допълнителни опции за автоматизация, за да се справи с всичко вместо вас.

Автоматизирайте подравняването на страниците и регулирането на цветовата тоналност преди печат

Настройването на цветовата тоналност и на подравняването на страниците лице – гръб преди печат може да добави значително време към работния процес на печат. Сензорният модул намалява подготовката преди печат само с едно щракване.

Поддържайте настройките за цвят и подравняване на страниците в целия тираж

Сензорният модул следи непрекъснато цветовата тоналност и подравняването на всяка страница по време на печата, като предоставя обратна информация на печатащия модул за регулиране на настройките с цел осигуряване на неизменно високо качество на печат.

Гарантирайте, че всяка страница е перфектна

Инспекционният модул проверява всеки лист за прах, петна, ивици и други недостатъци с регулируеми нива на прецизност. След това той може автоматично да отпечата повторно дефектни страници, когато е необходимо, за да осигури пълен комплект от перфектни разпечатки.

Sensing Video
Inspection Unit

Разгледайте модулите за автоматизация за серията imagePRESS C10010VP

Допълнителните опции за автоматизация на Canon предлагат усъвършенствано управление на качеството за удовлетворяване на най-високите стандарти за печат.

Прочетете брошурата

Научете какво могат да правят серията imagePRESS C10010VP и нейните усъвършенствани модули за автоматизация (продават се отделно).

Свързани продукти и решения

 • Серия imagePRESS C10010VP

  Серията imagePRESS C10010VP е предназначена за печатни среди за големи обеми, които искат да постигнат повече продукция, повече печатни приложения, повече качество и по-голяма печалба.

 • Инспекционен модул

  Инспекционен модул за imagePRESS C10010VP

  Поддържайте неизменно високо качество без времето и разходите за ръчни проверки. Инспекционният модул следи автоматично всяка отпечатана страница за дефекти, като замърсяване, изкривяване и ивици, и предлага възможност за премахване и автоматично повторно отпечатване на дефектните страници.

 • Сензорен модул

  Сензорен модул за imagePRESS C10010VP

  Постигайте неизменно високо качество на печат за всяка страница. Сензорният модул автоматично настройва и следи подравняването на страниците лице – гръб и цветовата тоналност преди и по време на печат, като ги коригира непрекъснато в движение, за да гарантира спазването на настройките на задачата.

 • Желаете ли да научите повече за този продукт?