Canon i-SENSYS MF730 Series

Серия Canon MF730

Идеалният партньор за малкия бизнес с 12,7 cm цветен сензорен дисплей, библиотека с приложения и бърза и безпроблемна работа.

Нови възможности за цветен лазерен печат

Проектирана за модерни работни пространства, серията принтери MF730 с мобилна съвместимост включва изцяло новата лазерна технология на Canon, лесно управление чрез сензорен дисплей, директна безжична свързаност и бърз и висококачествен цветен печат.

Технически спецификации

i-SENSYS MF730 Series

Иновативна гама от многофункционални цветни лазерни принтери с интуитивни функции, скорост на печат от 27 ppm и впечатляваща производителност.

Гледайте видео

uniFLOW Online Express

Поемете контрола над управлението на печата и разходите, като оптимизирате вашите устройства на Canon със сигурно решение, което е базирано на облак. Наличен с най-новите устройства за офис от Canon, софтуерът uniFLOW Online Express ще повиши продуктивността и ще максимизира инвестицията ви. Надградете съществуващите си устройства чрез онлайн регистрация.

Вижте брошурата

Регистрирайте се за uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF732Cdw

Създаден да увеличи производителността, MF732Cdw предлага на малкия бизнес цялостно многофункционално решение. Продуктът осигурява висококачествен цветен лазерен печат и предлага 12,7 cm сензорен дисплей и бърз печат от 27 ppm.

Canon MF734Cdw

Това цветно лазерно многофункционално устройство осигурява цялостно решение за малкия и средния бизнес. Съчетанието от удобни функции като бързо еднопасово двустранно сканиране, 12,7 cm цветен сензорен дисплей и бърз двустранен печат подобрява производителността.

Canon MF735Cx

Идеалната комбинация от удобство и иновация, MF735Cx е създаден за разрастващи се малки и средни предприятия. С интуитивните функции на библиотеката с приложения, сензорен дисплей с размер 12,7 cm и впечатляващо качество на печат, това е съвършеният принтер за малкия бизнес.

Awards

Консумативи

Аксесоари