Canon i-SENSYS MF630 Series

Серия Canon MF630

Многофункционални цветни лазерни принтери с богат набор от функции, 12,7 cm сензорен дисплей и иновативна библиотека с приложения, предназначени за модерни малки и средни предприятия.

Бърз и ефективен цветен лазерен печат без компромиси

С подобрена технология за пресъздаване на цветовете, сензорен дисплей и еднопасово двустранно сканиране, новата серия MF630 предлага всички функции, необходими за един модерен малък бизнес, заедно с подобрени скорости на печат.

Технически спецификации

i-SENSYS MF630 Series

Серия лесни за използване и ефективни многофункционални цветни лазерни принтери с функции, предназначени за малкия бизнес.

Гледайте видео

uniFLOW Online Express

Поемете контрола над управлението на печата и разходите, като оптимизирате вашите устройства на Canon със сигурно решение, което е базирано на облак. Наличен с най-новите устройства за офис от Canon, софтуерът uniFLOW Online Express ще повиши продуктивността и ще максимизира инвестицията ви. Надградете съществуващите си устройства чрез онлайн регистрация.

Вижте брошурата

Регистрирайте се за uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF631Cn

Гъвкав и ефективен многофункционален цветен лазерен принтер с 12,7 cm цветен сензорен дисплей и съвместимост с мобилни устройства. Идеалният партньор за малкия бизнес, нуждаещ се от компактно решение с висока производителност.

Canon MF633Cdw

Многофункционален цветен лазерен принтер с богат набор от функции, управление чрез сензорен дисплей, двустранен печат за увеличена производителност и директна безжична комуникация. Идеалният избор за малкия бизнес, нуждаещ се от безпроблемна интеграция и лесна техническа поддръжка.

Canon MF635Cx

Усъвършенстван многофункционален цветен лазерен принтер, създаден да увеличи производителността в малкия бизнес. Включва удобен 12,7 cm сензорен дисплей, бързо двустранно сканиране, двустранен печат и иновативна библиотека с приложения.

Awards

Консумативи

Аксесоари