Be story ready for the school year ahead

КОГАТО УЧЕНЕТО И ЗАБАВЛЕНИЕТО
ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА

Винаги е чудесно, когато можеш да комбинираш полезното с приятното. Принтерите Canon от серията PIXMA ще позволят на децата бързо и лесно да принтират учебни материали, като в същото време им предоставят достъп до множество макети и игри, с които да развиват своята креативност.

Вземи сега устройство от серията PIXMA, регистрирай го и може да бъдеш един от петдесетте, които ще спечелят шестмесечен абонамент за образователен сайт № 1 в България – Уча.се, за да бъдат уроците още по-интересни.

А при регистрация на своето ново устройство PIXMA G, получаваш 3 години гаранция, за да си спестиш притесненията и да се съсредоточиш върху забавлението с най-близките.

Животът е цветен

С принтерите от семейството на PIXMA забавлението винаги е на една ръка разстояние. В Canon Creative Park децата ще открият множество макети, които да освободят тяхното въображение. Всичко, от което им е необходимо е ножичка, лепило и принтер. А големия капацитет и висококачествения печат на принтерите PIXMA, гарантират, че ще можете заедно лесно и достъпно да принтирате всичко, което пожелаете с наситени цветове.

Getting ready for school is fun!

Ученето може да бъде забавно

Домашните никога не са били толкова цветни и щури. Независимо дали вашите деца искат да представят проект по различен начин, или просто искат да принтират цветна корица за любимата си тетрадка, с принтерите PIXMA  те имат пълна свобода да направят всичко, което изберат. Принтирайте безжично, свързвайте се с Bluetooth® и печатай дори и от облак, всичко това лесно и удобно с едно устройство.

Decorate for fun

Уроци, които са интересни за вашите деца

Над 16 000 видео урока и теста по всички предмети от 1. до 12. клас, представени на разбираем и интересен език. Всичко това очаква вас и вашите малчугани в Уча.се, а сега имате възможност да спечелите 6-месечен абонамент за платформата, като регистрирате своя нов принтер от серията PIXMA.

Back to school promotion

Избери принтер от серията PIXMA

Свързването и отпечатването никога не е било толкова лесно.  Безжично или от облак, снимките винаги са с неподражаемо качество, което прави тези принтери идеални за креативно настроените натури. С бързото свързване с Bluetooth®  всички творчески изображения, които са те вдъхновили в Canon Creative Park, ще бъдат в ръцете ти за отрицателно време.

Back to school promotion

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Организатор на промоцията е Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Виена, Австрия

    Период на промоцията 17.08. - 15.10.2020 г. или до изчерпване на количествата промоционални продукти.    

    За да участва за наградите на промоцията, Участникът трябва да закупи Продукт от промоцията на територията на Р. България от 17 август 2020г. до 15 октомври 2020 г. и да подаде валидна заявка за участие

        Тази промоция е валидна при ПОКУПКА на Промоционални продукти от търговски обекти на територията на Р. България в рамките на промоционалния период.

    Не всички продукти са налични в магазините на партньорите на промоцията. Партньорите на промоцията предлагат тези продукти, с които обичайно търгуват.

Към пълните Условия на промоцията