Be story ready for the school year ahead
alt text goes here

БЪДEТЕ ГОТОВИ ЗА ЦВЕТНИ ИСТОРИИ

ПРЕЗ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!

Отново на училище! Нови игри, нови истории, нови предизвикателства!… А ето и няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да подготвите детето си за първия учебен ден, да се забавлявате през цялата учебна година и да покажете най-доброто от себе си във всеки учлищен проект.

Безброй играчки за забавления безкрай

Canon Creative Park е онлайн колекция от хартиени играчки и макети, която предлага безброй часове семейни забавления с едно натискане на бутона за отпечатване. Разнообразието от макети буквално ще ви отведе на пътешествие около света, докато създавате различни животни, динозаври, планети, сгради и най-различни празнични и домашни декорации. Всеки от макетите е създаден така, че да вдъхновява въображението на вашето дете, като същевременно развива творческите му умения чрез оригинални идеи за изработване на фигури от хартия. Единствените неща, от които се нуждаете, са принтер, хартия, ножичка, лепило и малко свободно време.

Back to school promotion

А има и подаръци!

Купeте принтер за дома от серията PIXMA и ще получите подарък* - калкулатор LS-100K. Изберете между син, оранжев, зелен или розов калкулатор** и превърнете аритметиката в пъстро забавление! 

Калкулаторите LS-100K са частично произведени от рециклирани материали. Разполагат с голям дисплеи и широк набор от функции, за да са в помощ и в най-предизвикателните учебни нужди.

Back to school promotion

ОТ КЪДЕ ДА КУПЯ?

Изберете най-близкия до вас партньор на промоцията: 

Техномаркет
Кинтек
Технополис
Cantek
JAR Computers
Office 1 Superstore
PC Shop*Промоцията е валидна до 30.09.18. или до изчерпване на количествата. 

**Наличността на цветовете на калкулаторите LS-100K варира в различните партньори на промоцията. 

За да получи подарък, участникът трябва да закупи промоционален продукт на територията на България в периода на промоцията. 

Подаръкът от промоцията не може да бъде заменян за паричната му стойност.