Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Ускорете бизнеса си, като подобрите потока на информацията

Предизвикателства

Днешното стремително нарастване на данните означава, че обработвате повече от всякога документи и информация, които изискват възможност за достъп в офиса и от разстояние. Не е лесно да ускорите комуникацията във вашия бизнес, като в същото време гарантирате сигурността на информацията.

Нашите иновативни инструменти за управление на информацията и печата помагат на вашите служители в офиса и извън него да споделят документи по-лесно – независимо дали лице в лице, виртуално или чрез печат.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Случай от практиката

Открийте как помогнахме на болница St. James да обработва огромни количества поверителна информация по-бързо и по-ефективно, като в същото време подобрихме сигурността на данните.

Научете повече

Свържете се

за да откриете как можем да ви помогнем да ускорите бизнеса си

Научете повече

Приложения за клиенти

Съвместна работа по AEC проекти

съвместна работа по AEC&M (архитектура, проектиране, строителство и управление) проекти
Оптимизирайте процеса по разработване на проекти, като осигурите на участниците, където и да се намират, бърз и лесен достъп до информацията по проекта. Открийте как нашите решения за сканиране, печат и споделяне ви помагат да подобрите управлението на строителните проекти.

Управлявани услуги за печат

Управлявани услуги за печат
Издигнете своя офис печат на ново ниво с нашето решение за управлявани услуги за печат. Без значение колко е голяма вашата организация и колко е сложна печатната инфраструктура, нашите УУП решения увеличават продуктивността, като намаляват разходите.

Цифровизация на документи

сканиране и автоматизиране на документи
В днешния цифров свят невъзможността за бързо обработване на документи може да забави вашия бизнес. Работете по-бързо и по-интелигентно, като се разделите с хартията и позволите на служителите да имат достъп до документи навсякъде.

Производство на документи по заявка

комуникации по поръчка
Неефективните производствени процеси забавят работата на вашата организация. Открийте как да осигурите печат с неизменно високо качеството, като същевременно увеличите продуктивността и спестите пари с производството на документи по заявка.

Може да се заинтересувате също и от

  • Canon
  • ...
  • Управление на информация и печат – Ускоряване