Партньори и съюзи

Canon е водещ играч в решенията за печат и работа с документи на работното място в Европа. Нашите иновативни продукти са в челните редици на оптичните технологии и технологиите за работа с изображения и са усъвършенствани от експерния опит на нашите също толкова уважавани стратегически партньори, които включват Hewlett Packard и Microsoft.

Ние имаме подход "бизнес партньор" също и към нашите клиенти: нашият ангажимент се простира далеч отвъд обикновеното осъществяване на продажба или инсталиране на устройство. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти както в офис сектора, така и в сектора на професионалния печат, за да оценим точно какви са техните изисквания и да предоставим решение, съобразено с техните нужди. Наред с предлагането на качествени продукти ние предоставяме консултантски услуги, интелигентни софтуерни решения, обучение и поддръжка – на практика цял комплект от услуги, които наистина могат да повишат продуктивността, ефикасността и да намалят разходите.

Нашите клиенти в областта на професионалния печат се възползват от връзките ни с организации като NexPress и Gretag Macbeth, които ни позволяват да предоставяме продуктово портфолио, обхващащо целия процес на печат. Нашите подобрени решения за управление на цветовете, работния процес и печат на променливи данни са помогнали на много от нашите клиенти да се отличат във все по-конкурентния пазар.

spacer
					image
Партньорска програма