Canon по света

Canon е компания, която непрекъснато се усъвършенства. С годишни нетни продажби 3 467 милиарда в йени и осигуряване на работни места за около 110 000 души в над 200 компании, Canon се стреми да бъде компания с отлични качества, на която се доверяват по целия свят. Избирайки продукти на Canon, потребителите получават стил, новаторски технологии и високо качество, на което спокойно могат да разчитат.

Canon Inc. / Tokyo

Потребителите също така са сигурни, че имат за партньор компания, водена от философията "Kyosei", която означава да живеем и работим за доброто на всички. Тази философия гарантира, че Canon има грижа към околната среда и населението във всички географски региони, в които работи. Canon присъства и в изготвените от влиятелни медии класации на големите организации:

  • "Business Week" поставя марката Canon на позиция 35 сред най-добрите глобални марки

  • "Fortune" поставя Canon на позиция 30 в своя списък "All Star" за най-адмирирани компании в света през 2005 и на позиция 5 в компютърната индустрия. Класацията е базирана на проучване в световен мащаб, в което участват 10 000 респондента на ключови позиции, като директор, изпълнителен директор и анализатор по сигурността, във водещи компании. 
  • "Financial Times" поставя Canon на позиция 25 в класацията си за най-уважавани компании в света, а президентът и главен изпълнителен директор на Canon Inc., г-н Фуджио Митарай е на 10-то място в класацията за най-уважавани ръководители на компании в света. Класацията се базира на проучване с над 1000 респондента от 25 държави.

spacer
					image

Относно Canon

Философия
Canon по света
Canon Европа
Counterfeit