About Canon

За Canon

80 години ние предоставяме на клиентите по целия свят водещи технологии за образи.

Основана през 1937, Canon се разрасна в глобална компания, която работи на разнообразен диапазон от пазари, включително Бизнес решения, Потребителска електроника за образи, Предаване на данни и комуникации, Медицински системи и Индустриални продукти.

С годишните си чисти продажби от 3467 милиарда йени и глобални работни места за приблизително 118 000 човека в около 200 компании, Canon е една от най-известните и уважавани компании по света. 

Безкрайният прилив на идеи и нововъведения държи Canon в челните редици на отрасъла. Избирайки нашите продукти, предприятията и потребителите залагат на надеждни, стилни и авангардни технологии.

Нашата философия
"Киосей" е фирмената философия на Canon, която е залегнала в основата на нашата търговска марка и в нашите бизнес и спонсорски дейности. "Киосей" е японска дума, която означава "да живеем и работим заедно за общото благо" – принцип, който формулира нашите ценности и морални задължения като един добър гражданин на света.  Намерете повече информация на Киосей.

Финансова мощ
Резултатите на Canon Inc. показват ежегодно покачване на продажбите с 7,8% през 2007 г. и чисти продажби от 4481 милиарда йени – това е осмата поредна година на растящи продажби и печалби. 

Canon присъства на фондовите борси в Токио, Осака, Нагоя, Фукуока, Сапоро и Ню Йорк.

Признание в отрасъла
През 2007 г. Canon получи следното място в класациите за отрасъла:
Крайно класиране на 36 място в списъка "Най-добрите глобални марки в света за 2007 г." на сп. Business Week.
Fortune постави Canon на 46 място в списъка "Всички звезди" за най-уважаваните компании в света.

spacer
					image

Относно Canon

Философия
Canon по света
Canon Европа
Counterfeit