Цифрови SLR фотоапарати EOS и компактни системни фотоапарати

Независимо дали снимате за удоволствие, или по работа, цифровите SLR фотоапарати от серията EOS и компактните системни фотоапарати на Canon вдъхновяват вашата креативност. Усъвършенствани функции, превъзходно качество на изображението и концепции за интуитивен дизайн са обединени в едно, за да се постигнат усъвършенствани характеристики, на които може да разчитате и да се насладите.

EOS за начинаещи

EOS за ентусиасти

EOS за професионалисти

Навлезте в DSLR фотографията, наслаждавайки се на по-креативни функции с фотоапарат, който е лесен за използване и заснема превъзходни снимки и видео.

Направете своите следващи стъпки във фотографията и видеото, като изследвате усъвършенствани функции, които ще ви помогнат да заснемете уникални и красиви изображения.

Насладете се на нови стандарти на работа, производителност и надеждност, осигуряващи креативна фотография и видео, които ще се харесат на вас и вашите клиенти.

Trovati

EOS 7D Mark II: Със стремеж към перфектния момент

На онези, които преследват идеалния фотографски миг, EOS 7D Mark II позволява да уловят изображенията, които другите фотографи пропускат. DSLR фотоапарат, който е колкото бърз, толкова и гъвкав, и ви помага да изразите творческата си същност както никога преди.

EOS1200DANGLE

EOS 1200D – уловете момента

От рождени дни до ваканционни приключения – можете да се доверите на EOS 1200D, за да постигнете изключителни резултати. Идеален за начинаещи потребители на DSLR фотоапарати, EOS 1200D обединява заснемащата система от световна класа на Canon и множество интуитивни и лесни за използване контроли. Заедно с приложението EOS Companion на Canon заснемането на изображения, които ще съхранят спомените ви, е по-лесно и по-забавно от всякога.

Compact EOS

Компактен EOS – малки размери, високо качество

Заснемете своя начин на живот с фотоапарати EOS, които са достатъчно компактни и леки, за да бъдат носени навсякъде. Насладете се на бърза работа, много креативни функции и превъзходно качество на изображението – дори в условия на ниска осветеност. Насладете се също и на гъвкавостта на цялата EOS система от обективи и аксесоари.

EOS 60Da

EOS 60Da – поглед към звездите

Модифицирана версия на EOS 60D, предназначена специално за астрофотография. Подобрената чувствителност към светлина от инфрачервената област позволява заснемане на явления като газообразни мъглявини, които излъчват светлина в тази част на електромагнитния спектър. 18-мегапикселовият CMOS сензор и DIGIC 4 процесорът на фотоапарата държат шума под контрол и увеличават до максимум качеството на изображението.

Cinema EOS

Cinema EOS

Заснемете висококачествено full-HD видео с вашия EOS фотоапарат. Прецизният контрол върху дълбочината на рязкост позволява кинематографски ефекти при малка дълбочина на рязкост. Качеството на изображението е превъзходно – дори при висока ISO светлочувствителност.

EOS система

EOS System

Изберете от система от обективи, светкавици Speedlite и аксесоари, на които се доверяват професионални фотографи по целия свят. Възползвайте се от специални макрообективи за фотография в близък план или обективи с фиксирано фокусно разстояние и голям максимален отвор на диафрагмата за постигане на изключително качество на изображението и контрол върху дълбочината на рязкост.

Поддръжка за вашия EOS фотоапарат

Изтеглете софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до ресурси за онлайн техническа поддръжка и отстраняване на неизправности за вашия EOS фотоапарат.

По-стари модели EOS фотоапарати

Намерете информация за спецификации и съвместими аксесоари за по-стари модели EOS фотоапарати в нашия раздел за архивирани продукти.