PowerShot и IXUS

Компактни цифрови фотоапарати  – IXUS и PowerShot

Вдъхновена от иновативните технологии на Canon, нашата обширна гама включва най-добрия компактен цифров фотоапарат за вас – независимо дали сте напълно начинаещ или напреднал професионалист.

Професионални компактни фотоапарати

Проектирани за напреднали фотографи, професионалните ни компактни фотоапарати са идеалната преносима алтернатива или допълнение към един DSLR фотоапарат. Осигуряват изключителна производителност и са идеални за творческо снимане.

Любителски фотоапарати от висок клас

Нашите универсални компактни любителски фотоапарати от висок клас предлагат най-голямото оптично увеличение, форма на корпуса в стил DSLR и пълен творчески контрол – за поразителни резултати – от необятни пейзажи до снимки на диви животни с телеувеличение.

Фотоапарати със свръхувеличение

Снимайте всякакви ситуации – у дома или на път – с нашите универсални фотоапарати със суперувеличение и мощни вариообективи в суперкомпактни и стилни корпуси.

Фотоапарати "насочи и снимай"

Джобни, стилни и лесни за работа, нашите фотоапарати тип "насочи и снимай" улесняват максимално снимането и споделянето на прекрасни снимки и видеозаписи.

Wi-Fi

Поддържайте връзка в движение с компактните фотоапарати Canon с Wi-Fi. Прехвърляйте, отпечатвайте и правете резервни копия на изображения директно от своя фотоапарат или го свържете към смартфона или таблета си за незабавно споделяне.

Фотоапарати за слаба светлина

Фотоапаратите на Canon за слаба светлина съчетават опита ни в оптиката със системата HS, за да ви предоставят превъзходни резултати при предизвикателни условия на снимане.

Фотоапарати за подводни и екстремни приключения

Заснемайте удивителни снимки при екстремни дейности на открито с издръжливия PowerShot D30 или поставете водоустойчив калъф върху съвместим фотоапарат, за да снимате под вода.

Фотоапарати за пътуване

Лесни за носене и с мощно оптично увеличение, нашите компактни фотоапарати за пътуване ви позволяват да заснемате и споделяте спомените от пътуванията си с превъзходно качество.

Поддръжка за вашия компактен фотоапарат

Изтеглете софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до ресурси за онлайн техническа поддръжка и отстраняване на неизправности за вашия компактен фотоапарат.

По-стари модели компактни фотоапарати

Намерете информация за спецификации и съвместими аксесоари за по-стари модели PowerShot and IXUS фотоапарати в нашия раздел за архивирани продукти.