Скенери за снимки и документи CanoScan

Направете следващата стъпка към оптимизиране управлението на вашите изображения и документи с гамата CanonScan. Идеални за лична употреба, тези компактни, стилни А4 скенери предоставят резки, изключително детайлни сканирани изображения и се справят с лекота с всички ваши нужди, свързани със сканиране на снимки, документи и филмови ленти.

Auto_Fix

Автоматична корекция на документи

Автоматичната корекция на документите предоставя красиви и ясни сканирани изображения благодарение на усъвършенстван анализ на изображението и автоматична корекция на данните зона по зона.

EZ бутони

EZ бутони

Получете незабавен и лесен достъп до разнообразни функции, като сканиране към PDF, Auto Scan, Copy, Email или Finish, с едно натискане на бутон.

Филмова лента

Сканиране на филмови ленти

CanoScan LiDE700F може да сканира 35 mm филмова лента, докато CanoScan 9000F Mark II поддържа също и филм с формат 120 и диапозитиви.

Интелигентен софтуер

Скенерите ни включват софтуер, осигуряващ безпроблемна навигация между функциите за сканиране на снимки и документи. Насладете се на лесно управление на документите, разпознаване на текст (OCR) и създаване на PDF файлове с възможност да добавяте парола за сигурност на конфиденциални документи. Функцията Stitch Assist позволява сканиране на големи A3 документи и снимки в две части и последващото им безпроблемно сглобяване.

CanoScan 9000F MkII включва софтуера My Image Garden с превъзходни възможности за организиране на снимки, включително разпознаване на лица, както и полезната функция Scan to Cloud (Сканиране към облака), позволяваща на потребителите да сканират към облачните услуги Evernote или Dropbox само с едно натискане на бутон.

Поддръжка и изтегляния за CanoScan

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до онлайн техническа поддръжка, ресурси и отстраняване на неизправности за вашия плосък скенер за документи и снимки CanoScan.

    Скенери CanoScan в архива

    Открийте спецификации и информация за по-стари модели плоски скенери за документи и снимки CanoScan в нашия раздел за архивирани продукти.